Bring the nature indoors

Why I am into colors!

Om min kommande workshop och varför jag är fast i färger!

Efter mer än 25 år i designvärlden, så inledde jag för 12 år sedan min läroresa in till det indiska hälsosystemet Ayurveda, och fick diplom som hälsovårdsrådgivare 2015. Efter en djupare förståelse och inblick i Ayurveda och Vastu Shatra / Yoga för ditt hem, så blev min övertygelse att vår miljö påverkar oss mer än vi är medvetna om. Min slutsats blev att genom att medvetet förändra vår miljö så kan vi förändra våra liv till det bättre.

Det ger mig en stor glädje att få bli ett verktyg till att inspirera och hjälpa människor till att kunna förändra sina livsrum. Att stärka och belysa medvetenhet om sin omgivning, samt att stödja på vägen till ett större välbefinnande och balans i livet!

Love

Charlotte

Den 26 november möts vi på min föreläsning och
Work-shop: Living in the power of colors -The psychology of color
För mer information: [email protected]

 

About my upcoming work-shop and why I am into colors!

After more then 25 years in the design world, 12 years ago I started to explore the Indian health system ayurveda, I received a diploma as a health adviser 2015. A deeper insight into ayurveda and Vastu shatra / yoga for your home, my conviction that our environment affects us more than we usually think. I have learned that, by consciously changing our environment, we can change our lives for the better.

It gives me great joy to attune spaces to people. I am very delighted to coordinate and strengthen your awareness of your surroundings, to support you on the path to greater well-being and momentum in your life!

Love

Charlotte

The 26th of November meet me in my lecture and Work-shop

Living in the power of colors -The psychology of colorFor more information

[email protected]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.