Anna D

The red dress – seems to be everywhere

Vill du vara ensam om din outfit i sommar så ska du inte skaffa dig en röd klänning. Men vissa saker är svåra att stå emot även om alla andra hunnit före. När man som jag, dessutom råkar älska sommar och sommarklänningar så blir det gärna en i varje färg. Den här gången blev det en röd från Topshop som verkar vara slutsåld, men liknande hittar du längre ned (om du också vill se ut som alla andra).

If you want to be unique this season don’t buy a red dress. The red dress is everywhere but some things are too hard to resist. And if I consider that I love summer and summer dresses I want one in every color. So I got this this red dress from Topshop that seems to be sold out, but you can find similar below (if you want to look like everyone else too)


Vintage straw bag

Red sundress – Otherstories

Mini floral print dress – Otherstories

Sleeveless print dress – Otherstories

Wear with espadrilles – Topshop

  1. […] The Red Dress […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.