Anna D

Lazy days

Det är väl det här man längtar efter hela året: Semester med lata dagar i hängmattan, sol, bad och ingen vardagsstress. Helt underbart, även om det alltid finns lite baksidor som irriterande släktingar, regniga dagar och myggbett. Vi är alltid ett par veckor i svenska och åländska skärgården där vädret är som det är, så när det kommer till kläder är det bara att packa allt från bikini till dunjacka. Men vissa dagar har man tur och idag kunde jag skippa dunjackan och ha min nya bikini och solhatt hela dagen.

Isn’t this what we look forward to all year: vacation with lazy days in the hammock, sun, sea and no stress. It’s so amazing even if there are some vacation drawbacks like annoying relatives, rainy days and mosquito bites. We always spend half our holiday in the archipelago of Stockholm and Åland which means that I have to pack everything from bikinis to down jackets. But today was a good day with no downjacket and I got to wear my new bikini and sun hat all day.

Hat and bikini from andotherstories

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.