Anna D

Kelly – a little dream come true

Jag har alltid drömt om en Hermès Birkin eller Kelly men har egentligen aldrig trott att jag skulle äga någon. Båda är ju något av väskornas Rolls Royce och även om det är en bra investering för någon som älskar mode så har det ändå alltid känts lite omöjligt att köpa en egen. Men så av en slump fick jag möjligheten att köpa en Kelly vintage, lite sliten men alldeles underbar så jag slog till. Det fick bli en födelsedags present till mig själv tyckte typ jag var värd det.

I always dreamed of a Hermes Birkin or Kelly bag but I never really thought it would happen for real. I mean, I love bags and these two are like the Rolls Royces of them all, but it still felt a bit impossible. But then, by coincidence I got the chance to buy a Kelly vintage, well-worn but oh so lovely. So I got it as a birthday present for myself thought I was kind of worth it.

More vintage Hermès here

Blazer from Hunky Dory, boots and blouse from Zara

 

 

 

 

Happy owner of an icon

You might also want to read

Embellished

Transitional dressing

follow me on Instagram @andan1

7 Kommentarer

Orkar inte, så fin! Och kavajen, vill ha. Vart hittar man den? Kram

Svara

var är bootsen som är ifrån?

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.