Anna D

Hard to handle

Ok, jag ska verkligen inte köpa en väska på ett tag, men jag kan ändå inte låta bli att titta på allt kul som dyker upp på väskfronten. Just nu gillar jag små och lite opraktiska väskor med stela handtag. Jag tycker att ett visst mått av opraktiskhet blir lite glammigt eftersom man ser ut som man har annat att göra än att släpa runt på en massa saker. Den här typen av väska är verkligen inte en basprodukt som man måste ha i sin garderob men däremot är den något kul som adderar det där lilla extra till en outfit.  Har tyvärr inte hittat någon fin budget variant ännu men någon av väskorna nedan skulle gärna få hänga på min arm i höst.

Ok, I’m not going to get a new handbag in a while but I still love to check out what’s out there in the world of bags. My current obsession are these small handbags with hard handles. It’s not exactly a practical everyday bag but that’s what makes them so nice. I mean the person who carries a bag like this just looks like she has more glamorous things to do than carrying around a lot of stuff. So even if it’s not a must have staple it’s certainly an item that can add that something extra to an outfit. I havn’t found any nice budget options yet but I would gladly carry one of the bags bellow this fall.

 

Simon Miller Bonsai 15 mini bucket bag

Chloe Nile Bracelett small shoulder bag

The Volon Data London  smooth bag

 

Gucci Nymphaea Bamboo mini tote

Anya Hindmarch Orsett mini tote

 

You might also want to read

Wishlist October

Embellised

Follow me on Instagram @andan1

2 Kommentarer

Väldigt förtjust i Simon Millers väskor. Tomten kanske överraskar. Kan du tipsa? Kram

Svara

Eller hur, men jag har tyvärr köpstopp på väskor just nu:)

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.