Anna D

Mix and match

En av mina favorit plagg i höst är en fancy kjolen i mid-längd. Jag matchar den gärna med något casual som en T-shirt, en stickad tröja och sneakers. Men den fungerar precis lika bra att dressa upp med ett par klackar och något lite mer piffigt upptill. Den här looken har jag gjort en copy paste på från H&M Trend som plaggen kommer ifrån

One of my favorite items this fall is the fancy skirt in a mid lenght. It works so well with something casual like a T-shirt, a sweater and a pair of sneakers. It’s also perfect, if you want a smart look, to wear it with a pair of heels and something more dressy on top. This look is totaly copy pasted from H&M Trend where it’s all from.

Skirt and knit from H&M Trend

 

 You might also want to read

Le Trench

Kelly – A little dream come true

Follow me on Instagram @andan1

3 Kommentarer

  1. […] Mix and match […]

  2. […] Mix and Match […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.