Anna D

The It-knit

De flesta av oss köper väl en ny stickad tröja varje vinter och höstens grej är definitivt jaquard tröjan. Så istället för att köpa ytterligare en grå eller svart stickad tröja tycker är det helt rätt att satsa på en sån här nordisk inspirerad tröja. Det är snyggt att matcha den med något ”hårt” plagg, typ skinn byxor eller som här med en skinn kjol. Jag tycker det blir en fin kontrast att mixa något rustikt med något lite coolare. En modern vardags-kombo helt enkelt, sen passar den ju också så bra framför brasan med mysbrallorna på. Här har jag hittat en budgetvariant som är ok och bra om man vill stoppa in plagget i sin underdel men egentligen suktar jag efter någon av de lyxigare varianterna längre ner.

Most of us get a new knit every season and this season’s It-knit is definitely the Intarsia knit. So instead of getting something that you already have, like a new black turtleneck, why not add a knit that clearly updates your wardrobe like an Intarsia sweater. I think it’s nice to mix it with something contrasting, like a pair of leather pants or as here a with a leather skirt. I think the mix of rustic and cool makes makes a modern everyday look. But it also works perfectly in front of the fireplace with a pair of sweatpants. Here I found a budget version but what I really want is one of the more high end options below 

 

 

Loewe – seems to be sold out everywere – this option is still left though

 

 

 

 

You might also like

Mix and Match

Embellished

Follow me on Instagram and Bloglovin

 

Photo by Anna Florén

 

 

 

8 Kommentarer

Kjolen, så snygg !!! Från?!!!
Kram
Karro

Svara

Så fin tröja! Älskar fåglarna 🙂
Snygg hela du!
Kram

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.