Anna D

Feather light

Feather light – Men hur fantastiska är inte Pradas fjäder skor? Jag bara älskar dem och rosa står väldigt högt på min önskelista. Ok, jag vet det är måndag och ett par högklackade skor med fjädrar är kanske inte känns som det viktigaste i världen just nu. Men snart är det helg igen och den här tiden på året brukar vara full av festliga tillfällen när man kan få användning för ett par härliga party skor. Självklart har jag snokat reda på alternativ som fungerar nästan lika bra för att lyfta vilken enkel party outfit som helst. Scrolla ner så hittar några av dem. Happy Monday!

But how much do I love Pradas feather shoes? They are just amazing and the pink ones are on the top of my wishlist. Ok, I know it’s Monday and you probably have more important things to think about. But soon it’s Friday again and this time of the year there are usually a couple of occasions when you need a good pair of party shoes. Of course, I found some options in store now that work almost as well. Scroll down to see some of them. Happy Monday!.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You might also like

Style Wise – Party pieces in store now

Quick Fix

Follow me on Bloglovin and Instagram @andan1

7 Kommentarer

Vill ha alla!!!

Svara

De är så fina- jag är väldigt intresserad av den röda varianten …

Svara

  1. […] Feather Light […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.