Anna D

The uniform coat

Jag försöker verkligen vara smart när det kommer till rea-shopping och satsa på lite dyrare plagg och ”assar” som håller ett tag. Så att hitta en vinterkappa på rea är optimalt och väldigt användbart, eftersom det är ungefär hundra veckor kvar till sommaren. Den här uniforms kappan blev en av säsongens rea-kap och jag gillar att den har ett lite annat stuk än mina andra ytterplagg och en massa fina detaljer. En bonus är att uniforms stuket gör att man känner sig lite power, vilket kan behövas ibland, särskilt när man matchar den med ett par riktigt höga stövlar.

I try to be smart when I shop on sales and go for things that are a bit more expensive that’ll last for a while. So a winter coat is a perfect item to buy now since the season is not over anytime soon. This uniform inspired coat was a real catch and I love the power vibe I get, and need sometimes, especially when I wear it with super high boots. 

Uniform coat from Hunky Dory, boots from Arket and jeans from Cheap Monday

 

You might also like

Having a bad hair day 

Everyday velvet

Follow me on Bloglovin and Instagram @andan1

5 Kommentarer

Snyggast i stan !!! Kappan ska köpas!

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.