Anna D

Turtle bags

Ni vet väl hur mycket plast det finns i våra hav och hur mycket det förorenar och förstör djurlivet? Faktum är att man tänker lite extra på det när man har lyckan att få bada i ett paradishav på Malidiverna.

Nu är det möjligt att jag låter som bortskämd I-lands kärring på resa som helt plötsligt blivit rädd för att alla semesterparadis ska bli förstörda. Men man blir faktoskt lite orolig, och om man nu måste köpa saker kan man försöka välja så bra som möjligt.

Turtle bags tex, som gör enkla nät och stråväskor, de vill peppa oss att använda alternativ till alla plastpåsar som hamnar i haven. De kostar inte mycket och är enkla att ta med sig och helt on point just nu. Turtle bags är perfekta som semesterväskor och jag har tagit med mig några stycken, istället för plastpåsar till blöta badkläder, solkrämer och allt sånt man vill ha med sig på stranden.

Ok, jag vet att det är bäst för miljön att inte konsumera alls eller så lite som möjligt. Men jag tror det gör skillnad om alla tänker till lite och det är faktiskt helt ojobbigt att skippa sugröret eller den där extra plastpåsen ibland.

String bag från Turtle bags/Arket

Tote bag från Turtle bags/Arket

You might also like

The tailored shorts

Cat eyes

Follow me on Bloglovin and Instagram @andan1

3 Kommentarer

Hej!
Ön vi besökte hade tygpåsar på rummet med text där de bad oss turister att ta med de plastprodukter vi hade med oss dit hem igen. Det blev en hel kasse till återvinningen idag. Allt från tandborste förp. , lotionflaskor. Tog även med några chipsförp. & plastflaskor vi köpt på ön.

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.