Anna D

Key Items – The Trenchcoat

Det finns vissa plagg som fungerar vår efter vår och en av dem är trenchen. Jag har i såå många år tänkt att investera i en klassisk Burberry men det har liksom aldrig blivit av, ganska osmart kan man tycka nu eftersom cost per use förmodligen blir minimal för ett sånt plagg.

Anyway nu är vi här igen, tiden då man är sugen på att börja använda transitional plagg som en trench. Har man inte redan en så finns det en massa fina ute i butik nu. Jag har hittat en variant som är lite mer fluid än den klassiska versionen, perfekt till det mesta i garderoben som tex ett par enkla skinnbrallor.

Min trench är från Zara och fler options hittar du här, här och här. Sen har vi såklart klassikern också. Skinnbyxor från &Otherstories

 

Photo by Anna Florén

Inlägget innehåller köplänkar

You might also like

Spring prep

Spring Casual

Follow me on Bloglovin, Instagram and Youtube

6 Kommentarer

Underbar outfit. Gillar att se en vuxen kvinna, om uttrycket tillåts, som visar upp snygga kläder på ett smakfullt sätt. Snygga boots som matchar byxorna.
Well done!!

Svara

  1. […] Key Items – The trenchcoat […]

  2. […] Key Items – The Trench Coat […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.