Anna D

Catch of the Week

Snart är det avlsutningstider och jag och min 15 åriga dotter letar partyplagg för fullt. Inte helt otippat har vi lite olika åsikter om vad vi tycker är bra fast det är jag som tycker hon ska gå lite mer extra allt och hon som vill tona ner det:)

Anyway, när man vill känna sig riktigt fin är ju skorna alltid pricken över i:et och de här var ju bara så opraktiskt härliga. Perfekta tycker jag men kanske lite höga för en 15 åring som helst går runt i sneakers. Men då passar det ju den låga prislappen bra eftersom hon förmodligen inte orkar ha dem hela kvällen. Såå fint med fjäderdetaljen och den ljusa rosa färgen och jag blir faktiskt lite sugen själv att klicka hem ett par själv (behöver bara tre storlekar större)

Skor från H&M

You might also like

Äntligen kjol

Leo print

Follow me – Instagram, Bloglovin, Youtube

 

  1. […] har tipsats om lite skor till sommarens fester här på Vavawoom, Anna och Karolina har  båda skrivit om några […]

  2. […] Catch of the week […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.