Anna D

Mix and Match

Den här veckan är jag i min pappas hus i Istrien, Kroatien och chillar med min dotter och ett par kompisar. Sköna dagar när vi solar och badar, äter för mycket och tränar för lite.

Eftersom vi trivs så otroligt bra i huset så hänger vi mycket hemma vid poolen och det blir det mest att man går runt i shorts och badkläder på dagarna.

Jag älskar badkläder i alla former och den här veckan tog jag med mig 13 bikinis och två baddräkter. Sjukt onödigt jag vet, men jag har lite svårt att välja ibland. Fast nu efter ett par dagar så har jag hittat favoriten som blivit en mix av två udda delar, en grön top från COS och en prickig underdel från &Otherstories.

Så dagens tips blir är att mixa olika bikinidelar, ett lätt sätt att uppdatera badlooken och få bikinis man redan använt en del att kännas nya. Det behöver inte matcha perfekt heller ta bara något som känns kul. Några som jag gillar hittar du längre ner, de enfärgade kommer från COS och de mönstrade från &Otherstories.

 

 

 

 

You might also like

The Culottes

Summersilk

Follow me on Instagram, Bloglovin and Youtube

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.