Anna D

My summer weakness

På sommaren blir det alltid lite mer romantisk eller bohemisk stil för min del, jag kan liksom inte låta bli fast jag vet att för mycket av det kan bli lite patetiskt och förutsägbart (typ Maria Montazami, inget ont om henne hon är inte min stilikon direkt)

Tänker att man borde vara lite mer stilren och skandinavisk men jag lyckas aldrig riktigt med det eftersom jag alltid faller för något mer oseriöst och flimsigt. Som den här söta broderie anglais blusen tex. Perfekt sommartopp och jag tyckte, som jag alltid tycker, att den passade till alla mina jeans. Det är bra för då vet jag att den funkar hela sommaren för mig.

Broderie Anglais blus från H&M trend, jeans Levis 501

 

Follow me on Instagram, Bloglovin and Youtube

5 Kommentarer

Snyggt !!!

Svara

  1. […] My summer weakness […]

  2. […] My summer weakness […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.