Anna D

Det perfekta sommarplagget?

Det finns plagg som helt klart är mer användbara andra och på sommaren är en svart tunika absolut en av mina favoriter. Det är liksom det perfekta plagget att packa ner i resväskan till semestern. Tunikor är luftiga och svala när det är varmt och de fungerar lika bra att dra över bikinin till och från stranden som att ha på sig en skön sommarkväll. Den här köpte jag för ingenting för ett par veckor sen och använde den på jobbet tillsammans med boots för en lite mer cityaktig look. Nu på semestern fungerar den bäst till sandalerna. Så hittar man något liknande på rea tycker jag verkligen man ska passa på eftersom det är ett plagg som fungerar så bra varje år.  

Tunika från H&M, liknande hittar du här

 

 

 

You might also like

Mix and match

My summer weakness

Follow me on InstagramBloglovin and Youtube

  1. […] Det perfekta sommarplagget […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.