Anna D

My favorite basics

En av mina favoritmärken när det kommer till basjersey är American Vintage som gör de skönaste t-shirtsen och tröjorna som man bara kan älska direkt.

Så häromdagen tog jag en sväng förbi deras butik i Palma och hittade en perfekt tanktop, en långärmad myströja och en t-shirt i världens sötaste ljusblå färg. Alla deras plagg har ett casual stuk och tvättar som gör att nyinköpta plagg känns sköna och ingångna redan från början.

Så nu har jag tre nya basfavoriter med mig hem och eftersom jag lovat mig själv att inte ha för mycket skit i garderoben ska jag att göra mig av med tre gamla tröjor. En-in-och- en-ut principen är min nya grej och gör livet så mycket enklare.

 

 

 

 

You might also like

Det perfekta sommarplagget

The Boho blouse

Follow me on InstagramBloglovin and Youtube

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.