Åsa Waak Livsstil

Jaga bort din vårtrötthet med växtplankton och moringa!

Härligt med känsla av vår och solsken! Tyvärr är det många som drabbas av en stor trötthet, så fort ljuset börjar att titta fram. Ett bra sätt att råda bot på den tröttheten är att se till att maxa intaget av näring som gör dig pigg! Har du provat vår planets mest grundläggande föda, växtplankton? Plankton omvandlar ljus till näring och används som näring till havets liv. Det innehåller aminosyror, naturliga vitaminer, organiska mineraler, spårämnen, levande enzymer, fettsyror, omega-3,karotenoider, astaxin och klorofyll. Plankton är mikroskopiskt små, mindre än en blodcell, de har inga cellväggar som måste brytas ner som alger och når därför cellen direkt med all kraftfull näring! Nu har jag äntligen funnit denna produkt att köpa i Sverige!

Du kan köpa den här

Någonting annat som jag gärna pimpar min gröna smoothie med är en tsk med Moringa pulver. Moringa pulver är ett riktigt kraftpulver med massor av fullvärdigt protein, aminosyror, höga koncentrationer av järn, zink och kalcium. Den mest näringspackade växt som någonsin upptäckts! Så här har vi en vinnare från havet och en från land!

Om du dessutom ser till att göra en smoothie på näringsrik grönkål, renande gurka, och ph-balanserande lime eller citron, 15 droppar växtplankton, 1 tsk moringapulver,  så tror jag att du kommer att vinna kriget över vårtröttheten!

2 Kommentarer

Du kommer att bli så pigg så, min kära!

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.