Åsa Waak Livsstil

Det senaste på ALG-fronten.

Nu finns det en spännande nyhet på ALG-fronten  COLORMARIS  Chlorella CGF en flytande alg!

Det här extraktet av Chlorella innehåller ca 15 gånger mer kraft i relation till Chlorellatabletter. CGF (Chlorella Growth Factor) är den mest värdefulla substansen i algen och här får du den i koncentrerad form! CGF är ett hormonliknande komplex som består av en blandning av RNA, DNA, aminosyror, vitaminer och mineraler. Hos vuxna bygger CGF upp immunförsvaret och återbildar snabbt ny vävnad. Chlorella är rik på klorofyll, som renar och avgiftar kroppen.

Behöver du få en effektiv avgiftning och en fullvärdig näring för kroppen så kan det här vara värt att prova!

Smaken kanske inte är den godaste av extraktet ( smakar inte gott, men gör gott!) men späd den med lite juice eller vatten så funkar det.

Chlorella hjälper dig att läka sår, skyddar från skadliga fria radikaler, förser hjärtvävnader med järn, förstärker och stimulerar immunförsvaret, bistår tarmsystemet och förbättrar matsmältningsfunktionen bara för att nämna några av chlorellans fantastiska egenskaper!

 

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.