Åsa Waak Livsstil

Detox i badrumsskåpet!

När jag läste Hannah Sjöströms bok ”Naturligt Snygg” så väcktes ganska många funderingar om vad vi egentligen smörjer på vår hud. Eller tvättar våra kroppar och hår med!! Många vanor och ovanor som man kan titta lite närmare på.

Hanna har med sin bok givit oss alla en möjlighet, på ett lättfattligt sätt, att göra mer medvetna val. Boken lär oss också hur vi tänka och varför. Otroligt bra uppslagsverk kring olika ingredienser.

Nu är jag tillbaka i vårt underbara Thailand, och jag passar på att göra en total utrensning av alla mina ”stads-produkter”.

En riktig hard-core vad gäller rensning av samtliga produkter  kan jag lova!! Nu ska min hud få vila och detoxa i lugn och ro.

Så här får det se ut under en månads tid:

Ekologisk tandkräm

Deodorant av mineralsalter

Ekologisk dusch och body cream

Moringapulver som näringspulver för både in och utsida

Kokosolja för ansiktsrengöring och inpackning av hår

Sesamolja efter torrborstning

Body Bazars Rosenvatten, Arganolja och deras Rhassoul lera

Allt ekologiskt och inte belastande för kroppen!

Jag ser till att lägga en rengörande och närande mask en till två gånger veckan med den här trion. Jag blandar en renande lera, med rosenvatten till en jämn smet. Applicerar Arganolja på huden innan jag lägger masken, då jag har en känslig hud. Känns huden trött blandar jag i en tsk moringapulver för en extra näringsboost.

Egentligen är det väl helt naturligt att allt hänger ihop! Vad vi äter, vad vi smörjer på vår hud, hur vi bryr oss om oss själv och vår fantastiska och förlåtande Moder Jord.

Börja med att titta på vad dina produkter innehåller! Rensa bort och byt ut i en takt som passar dig. Våga testa att vara utan vissa saker som man tror är nödvändiga! Här kan du köpa Hannahs bok. Där har du en bok som vägleder och skapar medvetenhet.  Här finns Body Bazars underbara grejer och här hittar du Herb Heros Moringapulver som är toppen för både in och utsidan.

2 Kommentarer

Den boken var jag också tvungen att beställa nu. Tack för tipset. Kram

Svara

Gör det! En riktigt bra investering i kunskap. Kram.

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.