Åsa Waak Livsstil

Vita tänder till jul !

Ett smart sätt att ta bort missfärgningar sina tänder är att borsta dem med kol-pulver.  Har du testat det ännu? Det är ett både giftfritt och skonsamt alternativ till olika syntetiska blekningar.  Kolen tar effektivt bort fläckar från kaffe och rödvin. Känns nästan som kolen slukar missfärgningar! Jag brukar köpa WARPAINT som dessutom innehåller  apelsinskal, pepparmynta och citronmyrten. Kolen smakar dessutom bättre och eteriska oljorna hämmar även infektioner i tandköttet. Dessutom innehåller Warpaint bentonitlera (som jag ska skriva mer om i ett annat inlägg!) en mineral som påskyndar elimineringen av syror, gifter och tungmetaller från kroppen!

Att dessutom köra ”oil pulling” gör det ännu mer effektivt. Därför att det dessutom läker ut inflammationer i tandköttet och bryter ned bakterier och parasiter i munhålan! Och håller placken borta!!

När du har oljan i munnen och den blandas med saliven så omvandlas den till en tunn vitaktig vätska. Lipiderna i oljan börjar dra ut gifter från saliven. Oljan städar bort plack och vårdar tandköttet. Oil pulling tillsammans med kol är en riktigt bra kombo!

Så här gör du:

Ta ca en msk kokosolja i munnen. Precis som med vanlig munskölj kör du runt oljan i munnen, silar mellan tänderna. Du behöver hålla på i ca 15 min. Ja jag vet, det är en utmaning!! Men också en vanesak. När du är klar så spottar du ut oljan i soptunnan (inte i handfatet då oljan stelnar i temperaturer under 25 grader och kan orsaka stopp) skölj ur munnen med varmt vatten. Du bör aldrig heller svälja oljan (av misstag)  då den inehåller gifter och bakterier som du vill bli av med!

Efter oil pulling så borstar du dina tänder med kolen. TIPS…håll munnen stäng under borstningen!

Starta din rutin redan idag och jag lovar att du kommer att bli nöjd. Förmodligen din tandläkare också!!

2 Kommentarer

Hej Åsa! Vill testa detta och har en fundering ang kokosoljan. Jag köper min kokosolja på burk och den är i fast format.. Finns det någon annan olja eller ska jag värma upp den först? Tack för alla tips! God Jul önskar jag

Svara

Hej Annika! Kokosoljan är alltid i fast form när det är en lägre temperatur än 25 grader. Mitt knep som jag brukar ha hemma i Sverige är att du måttar upp så mycket du vill ha i ett glas. Ställ sedan glaset i varmt vatten, så smälter det och blir flytande. Kram till dig och en riktigt God JUL/ Åsa.

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.