Camilla Runberg

Spring In Burgundy Leather Jacket

Burgundy Leather Jacket – Nu börjar det bli dags att se över vårens jackor när temperaturen stiger. Till våren använder jag gärna skinnjackor, jeansjacka, och trenchcoat. När det blir ytterligare lite varmare får det bli kavajer i rak herrmodell. Skinnjacka använder jag hela året då jag tycker att det är snyggt att ha inomhus istället för kavaj eller tröja på vintern. Idag har jag på mig Passion Leather Jacket från Ganni, Scarves från Gucci, Organic cotton T-shirt från & other Stories, Skärp från Gucci, Jeans från Current/Elliott och Boots från Jennie-Ellen. Läs mitt nästa inlägg imorgon där jag tipsar om 10 snygga skinnjackor att köpa i vår.

Now it’s about time to have a look at this spring´s jackets when the temperature rises. During spring I like to use leather jackets, denim jacket and a trench coat. I wear leather jackets the whole year. I think it’s nice to have leather jackets indoors instead of a jacket or sweater during winter. Today I wear Passion Leather Jacket by Ganni, Scarves by Gucci, Organic Cotton T-shirt by & other Stories, Belt by Gucci, Jeans from Current/Elliott and ankle boots from Jennie-Ellen. Read my next post where I provide tips on 10 stylish leather jackets to buy this spring.

Burgundy Leather Jacket

Läs också

Here´s 30 Ways To Wear Red

The Best Plaid Looks From Fashion Week and Where To Buy The Items

Get Inspired and Shop This Springs Chicest Earrings

Följ gärna min bloggFacebook

Inlägget innehåller köplänkar.

Favorite Products To Buy Now

 

  1. […] Spring In burgundy Biker Jacket […]

  2. […] Spring In burgundy Biker Jacket […]

  3. […] Spring In burgundy Biker Jacket […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.