Camilla Runberg

Invigning Restaurang Elias

Invigning Restaurang Elias – Igår var jag på invigningen av restaurang Elias som bjöd på en fantastisk buffé och härligt mingel. Restaurang Elias erbjuder libanesisk fine dining med franska inslag. Bakom restaurangen ligger Elias Alekji som bland annat varit med och startat upp Beirut Café i Stockholm. Restaurangen erbjuder en stor härlig innergård som jag verkligen kan rekommendera nu när värmen kommer.

Restaurangen ligger i kvarteret Urban Escape nära hotellen At Six och Hobo Hotel och efter att vi hade minglat och ätit och druckit gott tog vi ett varv upp till takbaren Tak. Det fina eventet anordnades tillsammans med Wonderland Event

Yesterday I was at the grand opening of restaurant Elias in Stockholm. Elias  offered a fantastic buffet and delicious mingle. Restaurant Elias offers Lebanese fine dining with a French touch. Behind the restaurant is Elias Alekji, who started the Beirut Café in Stockholm. 

The restaurant is located in the Urban Escape neighborhood near the hotels At Six and Hobo Hotel.  After we had mingled and eaten and drank well, we took a lap up to the rooftop Tak. The event was organized together with Wonderland Event.

Invigning Restaurang Elias

Jag och Ingrid.

Anna

Jag och Maria Redén från Wonderland Event.

5 Kommentarer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.