Camilla Runberg

Pressfrukost hos Mille Notti

Pressfrukost hos Mille Notti – Igår morse var jag och Karolina på pressfrukost hos Mille Notti som presenterade sin kommande kollektion, Contrast Living Autumn/Winter Collection 2017. Det var en fin kollektion de visade där de blandade sina klassiska produkter med nya mönster och färger. I Mille Nottis kollektioner hittar du alltid fina material i satin, percale, mohair och sammet. Enklast handlar du de fina produkterna i deras webbshop. Nu är det dock vårens kollektion tillsammans med deras klassiker du hittar i butiken och inte höstkollektionen som du ser nedan.

Yesterday morning Karolina and I at press release at Mille Notti who presented her upcoming collection Contrast Living Autumn / Winter Collection 2017. It was a nice collection they showed where they mixed their classic products with new designs and colors. You always find  great material in satin, percale, mohair and velvet at Mille Notti. Shop their products in their webshop.

Karolina Strömgren och Camilla Runberg

Camilla Runberg och försäljningschefen

Anna Setréus och Karolina Strömgren

Karolina i vårsolen

Mille Notti AW17

  

4 Kommentarer

Tack för en härlig morgon, fina bilder. Kram

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.