Camilla Runberg

La Cabane Beach Club

La Cabane Beach Club är en mysig beach club som ligger på Marbella Öst. Det är ganska kallt i havet så vill man ligga i en stund och bada är det skönt med tillgång till pool. På La Cabane åt vi en god lunch med bland annat kycklingwraps med currysås, club sandwich och black tomato och mozarellasallad. Öster om Marbella finns det en hel del fina vita stränder som är väl värda ett besök. Fler strand och lunchtips kommer på bloggen.

Jag har på mig denimklänning från Zara (förra årets), espadrilles från Soludos och Kenzo väska (gammal).

La Cabane is a cozy beach club located on Marbella East. It’s quite cold in the ocean so you want to lie for a while and swim, it’s nice to have access to the pool. At La Cabane we had a good lunch with chicken wraps with curry sauce, club sandwich and black tomato and mozzarella salad. To the east of Marbella there are a lot of nice white beaches that are well worth a visit. More beach and lunch tips come on the blog.

I wear denim dress from Zara (last year), espadrilles from Soludos and Kenzo bag (old).

La Cabane Beach Club

Inlägget innehåller köplänkar

My Fave Products

  1. […] La Cabane Beach Club […]

  2. […] La Cabane Beach Club […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.