Camilla Runberg

Mountain Village Deia

Mountain Village Deia – Är på semester på underbara Mallorca. Det är så roligt att vara tillbaka efter sju år. Tidigare reste vi en hel del hit men sedan har det blivit en hel del Kalifornien som vi är väldigt förtjusta i, Marbella och Kroatien. Igår åkte vi till den fina bergsbyn Deia och på vägen dit passerade vi också en annan magiskt fin by, Valdemossa. Dessa byar måste ses vid en Mallorcasemester.

I Deia ligger det fina hotellet La Residencia med en fantastisk restaurang som heter El Olivo. Den var vi på när vi var här sist och den ska fortfarande vara fantastiskt bra. I Deia ligger också restaurangen Sebastian som är väl värd ett besök.

Jag har på mig topp från Zara, shorts från H&M, monogram basket bag från Rae Feather och espadrilles från Soludos.

We´re on vacation at gorgeous Mallorca. It’s great to be back after seven years. In the past we traveled a lot to Mallorca but the last years we´ve been travelling to California that we are very fond of, Marbella and Croatia. Yesterday we went to the beautiful mountain village Deia and on our way there we also passed another magical  village,  Valdemossa. These villages must be seen at a Mallorcas holiday.

I wear top from Zara, H&M shorts, monogram basket bag from Rae Feather and espadrilles from Soludos.

Mountain Village Deia

Inlägget innehåller köplänkar

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My Fave Products

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.