Camilla Runberg

Damernas Värld – Streetstyle från Stockholms Modevecka

Damernas Värld – Streetstyle från Stockholms Modevecka – Tack Damernas Värld.  Streetstyle från Stockholm Modevecka – här är stilarna vi inspireras av. Stockholms Modevecka, som egentligen inte är en vecka utan tre dagar, är över för denna gång. Modeveckorna fortsätter att avlösa varandra i olika städer runt om i världen och pågår nu i New York för att sedan fortsätta i London, Milano och Paris. Under modeveckan i Stockholm var det varannan dags väder med sol, regn och åter sol. Utanför visningarna bevakades gatumodet av både svenska och internationella fotografer och Damernas Värld gjorde ett inlägg per dag där de visade streetstyle. Häer en bild på mig från tredje dagen. Jag har på mig tröja från Arket, kjol från Ganni, Barcelona Bag från Loewe, Boots från Zara, Armband från Isabel Marant, Ring från Marni och örhängen från H&M. Jag fotades tillsammans med Anna-Karin.

Foto Anna Mårtensson för Damernas Värld.

Thank you Damernas Värld for capturing me in your post Streetstyle from Stockholms Modevecka – Here are the styles we are inspired by. Stockholms Modevecka is over for this time. Fashion weeks continues in different cities around the world and are now in New York, then continues to London, Milan and Paris. I wear a sweater from ArketGanni skirt, Barcelona Bag from Loewe, Boots from Zara, Bracelet from Isabel Marant, Ring from Marni and earrings from H & M. 

Damernas Värld – Streetstyle från Stockholms Modevecka

Inlägget innehåller köplänkar.

You Should Also Read

Elle – Streetstyle Stockholm Fashion Week

Press Breakfast and Exhibition with Bobo Wallmansson 

Diana Orving SS18

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.