Camilla Runberg

Friday Evening at The Strand and Lydmar Hotel

Friday Evening at The Strand and Lydmar Hotel – I fredags checkade vi in på nyrenoverade Strand Hotel och vi passade också på att äta middag på Lydmar. Strand Hotel vid Nybrokajen i Stockholm ligger perfekt om du vill bo centralt i Stockholm med närhet till restauranger, shopping, museum och teatrar. Jag tycker det är mysigt att ibland bo på hotell i Stockholm trots att jag bor här och detta var första gången jag bodde på Strand.

Anledningen att vi hamnade på Strand Hotel var att jag läst en del om deras nyrenoverade brasserie The Strand som arkitektbyrån Wingårdhs har varit ansvarig för. Det blev drink på The Strand innan middagen på Lydmar som är en gammal favorit vi återvänder till då & då. På morgonen hann vi med The Strands fina frukostbuffé innan vi skulle beta av en del ärenden. Fredagen hade jag tillbringat på Modebranschens Dag i Epicenter med en mängd spännande föreläsare. Mer om den dagen i ett separat inlägg.

Jag har på mig sidenlinne från Ganni, Jacka från By Malene Birger (tidigare säsong), Fringe Sandals från Stories, Örhängen från Marni, armband från Fliplife och Soho Disco bag från Gucci.

On Friday we checked in to the newly renovated Strand Hotel and had dinner at Lydmar. Strand Hotel at Nybrokajen in Stockholm is perfect if you want to live central in Stockholm, close to restaurants, shopping, museums and theaters. I think it is nice to stay at hotels in Stockholm even though I live in Stockholm. Thist was the first time I stayed at Strand. The reason we ended up here was that I read some about their newly renovated brasserie The Strand that Wingårdh’s architectural agency has been responsible for. First we had a drink at The Strand before we went for dinner at Lydmar which is an old favorite.

I wear a silk camisole from Ganni, Jacket from By Malene Birger (previous season), Fringe Sandals from Stories, Earrings from Marni, Bracelet from Fliplife and Soho Disco bag from Gucci.

Friday Evening at The Strand and Lydmar Hotel 

The Strand

Lydmar Hotel The Dining Room

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

Uniqlo x J.W.Anderson Collection

Lovely Cashmere

E-commerce and Checked Blazer

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My Fave Fall Products

3 Kommentarer

Åh vad lyxigt. Kram

Svara

  1. […] Friday Evening at The Strand and Lydmar Hotel […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.