Camilla Runberg

Julfrukost hos Ek PR

Julfrukost hos Ek PR – För ett tag sedan var jag på en härlig julfrukost hos Ek PR och nu känns det perfekt att skriva om den då det börjar bli mörkt ute och åtminstone jag har börjat tänka lite på julen. Det fanns så mycket fint att titta på.  Vackra linnedukar och servetter från himla, härliga krukor från DBKD och en mängd andra produkter till hemmet. Jag fick julklappsinspiration från bla Ceannis och Durance. Fyrklövern har tagit fram en julservis de kalla Christmas Moments by Maria Montazami och Maria vara där för att lansera servisen.

Christmas breakfast at Ek PR – A while ago I was at a lovely Christmas breakfast at Ek PR and I think it’s perfect to write about it now when it’s getting dark outside and at least I’ve started to think about Christmas. Beautiful tablecloth and napkins from Himla, lovely pots from DBKD and a lot of other lovely products to the home. I did get inspired to buy Christmas gifts from Ceannis and Durance. Fyrklövern has developed a Christmas dinner porcelain cold Christmas Moments by Maria Montazami and Maria was there.

Julfrukost hos Ek PR

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

Modebranchens Dag och Vardags Outfit

Friday Evening at The Strand and Lydmar Hotel

Uniqlo x J.W.Anderson Collection

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My Fave Fall Products

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.