Camilla Runberg

Home Sweet Home

Home Sweet Home – I helgen har jag varit på världens mysigaste tjejresa och skrattat, solat, badat och ätit och druckit gott. Vi var fyra tjejer som åkte till Atens Riviera och njöt av härlig sensommarvärme fredag till söndag, underbart. Tänk så mycket man kan få ut av en helg och så mycket längre den känns när man byter miljö eller när man anstränger sig för att hitta på saker man tycker är roligt att göra.

Efter att ha varit borta tycker jag alltid att det är härligt att komma hem. Jag tror att de flesta tjejer jag känner tycker att det är mysigt att vara hemma och att det är viktigt att trivas hemma och att man kan koppla av. Killar också så klart men jag har fått för mig att det är än viktigare för många tjejer men kanske bara en förutfattad mening.

Jag har på mig topp från Rodebjer, skinnkjol från Ganni, Overknee boots från Sam Edelman (liknande här) och Medium Pierce Bag från J.W.Anderson. På bordet stå vasen Dagg från Svenskt Tenn, Ljuslykta Klöver från Svenskt Tenn, Liljan Ljusstake från Skultuna.

Back home from a lovely weekend in Greece. We were four girls who went to the Athens Riviera and enjoyed the lovely late summer Friday to Sunday, wonderful. 

After being away, I always think it’s great to come home. I think most girls I feel think it’s cozy to be at home and it’s important to feel at home and to relax. Guys also of course, but I think that it is even more important for many girls but maybe just a preconceived opinion.

I wear top from Rodebjer, Ganni skirt, Overknee boots from Sam Edelman (similar here) and Medium Pierce Bag from J.W.Anderson. On the table stand the Vase Dagg from Svenskt Tenn, Ljuslykta Clover from Svenskt Tenn, Liljan Ljusstake from Skultuna.

Home Sweet Home

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

Modebranchens Dag och Vardags Outfit

Friday Evening at The Strand and Lydmar Hotel

Uniqlo x J.W.Anderson Collection

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My Fave Fall Products

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.