Camilla Runberg

Event By Camilla

Event by Camilla – I torsdags hade jag en middag med ett gäng härliga tjejer hemma hos mig. Det var ett event som jag hade ordnat tillsammans med Middagsfrid, Flowery, Himla och Johan Lidby Vinhandel (alkoholfritt vin Eins Zwei Zero).

Vi träffades vid sextiden och delade upp oss i olika lag för att laga två rätter ur Middagsfrids barnkasse och en recept ur deras Vegokasse. Stämningen var på topp från första stund och det var ett härligt stök i köket. Vi lagade kalkonbiffar med ugnspotatis & päronsallad, pasta med varmrökt lax, dill & broccoli samt pumpapasta med salviafrästa kikärtor och fetaost. Allt blev riktigt gott. Till maten fick vi chansen att prova det alkoholfria vinet Eins Zwei Zero som är en Riesling. Ett fruktigt och fräscht vin som passade till alla rätterna. Bordet var dukat med linneduk, löpare och servetter från Himla och vi dekorerade med härliga blomsterbuketter från prenumerationstjänsten Flowery.

Mina gäster var Anna-Karin, Ninni, Helen, Lina, Karolina och Anna. Klicka på namnen för att besöka deras härliga bloggar.

Event by Camilla – Last Thursday I had a dinner with a bunch of lovely girls at my place. It was an event I had arranged together with Middagsfrid, Flowery, Himla and Johan Lidby Vinhandel (non alcohol wine Eins Zwei Zero).

We met at around six and divided us into different teams to cook three dishes from Middagsfrid. The atmosphere was on top from the first moment and it was a lovely atmosphere in the kitchen. We cooked turkey steak with oven potatoes & pear salad, pasta with hot salmon, dill & broccoli and pumpkin pasta with sage-cut chickpeas and feta cheese. Everything was really good. For dinner, we had the chance to try the non-alcoholic wine Eins Zwei Zero, a Riesling. A fruity and fresh wine that suited all the dishes. The table was clothed with linen cloth, runners and napkins from Himla and we decorated with lovely flower bouquets from the Flowery subscription service.

My guests were Anna-Karin, Ninni, Helen, Lina, Karolina and Anna. Click on the names to visit their lovely blogs.

 

Detta inlägg är gjort i samarbete med Middagsfrid, Himla, Flowery och Johan Lidby vinhandel.

You Should Also Read

Pressday SS18

Home Sweet Home

Modebranchens Dag och Vardags Outfit

Friday Evening at The Strand and Lydmar Hotel

7 Kommentarer

Tack Camilla, så trevligt. Kram

Svara

Tack själv Anna. Alltid lika kul att ha dig här. Kram

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.