Camilla Runberg

ERDEM x H&M

ERDEM x H&M i Los Angeles – Förra veckan anordnades det ett kändisspäckat event med anledning av samarbetet med ERDEM och H&M i Los Angeles. Kirsten Dunst, Kate Bosworth och Zendaya Coleman var några av gästerna som fick chansen att se  ERDEM x H&M:s vackra kollektion på historiska Ebell women’s club i Los Angeles. Kollektionen är så underbart fin. Så fina detaljer, snitt och material. Det kommer bli en försäljningssuccé och ERDEMs varumärke kommer bli ännu mer eftertraktat. Se de fina bilderna från eventet och kika på filmen nedan för inspiration. Kollektionen släpps i Sverige i utvalda butiker och på hm.com den 2 november kl 08.00.

An excluive gathering to celebrate ERDEM X H&m in Los Angeles. Kirsten Dunst, Kate Bosworth and Zendaya Coleman were among the guests last night who entered the evocative and beautiful world of ERDEM x H&M at the historic Ebell women´s club in Los Angeles.

LOS ANGELES, CA – OCTOBER 18: Model Malgosia Bela at H&M x ERDEM Runway Show & Party at The Ebell Club of Los Angeles on October 18, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for H&M x ERDEM) *** Local Caption *** Malgosia Bela

LOS ANGELES, CA – OCTOBER 18: Model Teddy Quinlivan at H&M x ERDEM Runway Show & Party at The Ebell Club of Los Angeles on October 18, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for H&M x ERDEM) *** Local Caption *** Teddy Quinlivan

LOS ANGELES, CA – OCTOBER 18: Model Alek Wek at H&M x ERDEM Runway Show & Party at The Ebell Club of Los Angeles on October 18, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for H&M x ERDEM) *** Local Caption *** Alek Wek

LOS ANGELES, CA – OCTOBER 18: Model Sohyun Jung at H&M x ERDEM Runway Show & Party at The Ebell Club of Los Angeles on October 18, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for H&M x ERDEM) *** Local Caption *** Sohyun Jung

Alexa Chung

Ann-Sofie Johansson

Baz Luhrmann, Catherine Martin

LOS ANGELES, CA – OCTOBER 18: (L-R) Erdem Moralioglu, Catherine Martin, Ann-Sofie Johansson and Erdem Moralioglu at H&M x ERDEM Runway Show & Party at The Ebell Club of Los Angeles on October 18, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for H&M x ERDEM) *** Local Caption *** Erdem Moralioglu;Catherine Martin;Erdem Moralioglu;Ann-Sofie Johansson

Erdem Moralıoglu

Imaan Hammam

Kate Bosworth

Neels Visser

Zendaya

You Should Also Read

Event By Camilla

Pressday SS18

Home Sweet Home

Modebranchens Dag och Vardags Outfit

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.