Camilla Runberg

Min Festdukning i Naturnära Toner

Min Festdukning i Naturnära Toner – Inlägg i samarbete med Himla och Flowery.

I torsdags kväll när jag hade ett tjejgäng över på middag såg dukningen ut så här. Naturnära toner dominerade. Eftersom min matsal redan går i gröna och beige toner valde vi att förstärka det med duk, servetter och löpare från Himla i samma färgskala och ljuvliga buketter i vitt och grönt från Flowery. De första bilderna är tagna när det det börjar skymma och bilden ovan samt den sista strax innan vi skulle sätta oss till bords.

Flowery är en prenumerationstjänst på blommor för privatpersoner och företag. Du väljer om du vill ha leverans varje eller varannan vecka. Jag är kund sedan ett år och får leverans varannan torsdag. Ofta står sig blommorna länge. Du väljer inte själv vilka blommor du ska få utan det blir en överraskning. Buketterna hänger dock alltid ihop med säsongen.

Post in collaboration with Himla and Flowery.

Last Thursday evening when I had the girls over for dinner I did set the table like this. Natural tones dominated. Since my dining room is already in green and beige tones, we chose to strengthen it with Himla’s tablecloths, napkins and runners in the same color range and lovely flowery white and green bouquets. The first pictures are taken when it starts to darken and the picture above and the last just before we were to sit down for dinner.

Flowery is a subscription service for flowers for individuals and businesses. I have been a customer for a year and get delivery every other Thursday.

Min Festdukning i Naturnära Toner

Himla Löpare Antikgrön, 279.-

Himla Duk Sunshine Askgrå, 1.390.-

Himla Servett Sunshine Antikgrön 4-pack, 399.-

Inlägget innehåller köplänkar.

You Should Also Read

Event By Camilla

Pressday SS18

Home Sweet Home

Modebranchens Dag och Vardags Outfit

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My Fave Fall Products

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.