Camilla Runberg

Chunky Knit and Midi Skirt

Chunky Knit and Midi Skirt – Idag har jag två roliga events jag ska gå på . Det ena är Caroline Svedbom som gör smycken och det andra är en pressvisning för Artipelags nya utställning Bigert & Bergström – I stormens öga som har premiär på lördag. Mer om de tillställningarna i senare inlägg.

Jag är väldigt förtjust i modet ”chunky knit och midi skirt”. Det finns så mycket härliga stickade tröjor ute handeln nu och en mängd medellånga kjolar. Skönt att ha på sig när det blir kyligare. Här har jag på mig stickad tröja från H&M (tidigare säsong liknande här), kjol från Zara, Bobby 23 Bag från Boyy (nu i nya färger) och overknee boots från Sam Edelman (liknande här).

Today I have two great events to visit. One is the designer Caroline Svedbom who makes jewelry and the other is a press event for Artipelag’s new exhibition that is premiered on Saturday. More about the events in later posts.

I am very fond of fashion chunky knit and midi skirt. There are so many beautiful knitted sweaters out there now and a variety of medium skirts. I wear knitted sweater from H & M (similar here), Zara skirt, Bobby 23 Bag from Boyy (now in new colors) and Oóverknee boots from Sam Edelman (similar here) 

Chunky Knit and Midi Skirt

Inlägget innehåller köplänkar.

You Should Also Read

New Dress from & Other Stories

Event By Camilla

Pressday SS18

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My Fave Fall Products

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.