Camilla Runberg

Exciting Challenges within Retail, E-commerce and Digital Marketing

Exciting Challenges within Retail, E-commerce and Digital Marketing – Den här hösten har gått så fort och jag är fylld med energi och inspiration efter många spännande möten, events och föreläsningar. Jag har valt att lägga tid på att titta på förändringar inom den traditionella handeln/e-handeln och digital marknadsföring (inkl influencer marketing). Nästa vecka ska jag på Lilla e-handelsdagen och jag såg att det finns några platser kvar. Är du intresserad rekommenderar jag dig att anmäla dig här. Jag ser bla fram emot att lyssna på Sara Öhman som föreläser om vilka sociala kanaler du bör ha koll på som e-handlare.

Jag har arbetat med internet och e-handel i knappt 20 år och inom retail i 15 år. Jag tycker att det som sker nu inom det digitala är så spännande, vilka möjligheter. Dock är det otroligt nog många som ligger efter. Dags att vakna upp och ta ordentligt tag i den digitala närvaron för handeln.

Här har jag på mig Leather Jacket 1 i mocka från BLK DNM (Här i skinn nu med 30% rabatt), tröja från Arket, Skinnkjol från Ganni, Halsduk från Isabel Marant (förra årets men fina i år också se här), Barcelona Bag från Loewe (här i svart) och boots från Zara.

This fall has gone so fast and I am filled with energy and inspiration after many exciting meetings, events and lectures. I have chosen to spend time looking at changes in the fashion industry, digital marketing (including influencer marketing) and e-commerce. I have been working with internet and e-commerce for almost 20 years and within retail for 15 years. I think that what’s happening now in the digital is so exciting, great opportunities.

I wear Leather Jacket 1 in suede from BLK DNM, Arket Sweater, Ganni leather skirt, Scarves from Isabel Marant, Barcelona Bag from Loewe (in black here)and Boots from Zara.

Exciting Challenges within Retail, E-commerce and Digital Marketing

Inlägget innehåller köplänkar.

You Should Also Read

Chunky Knits and Midi Skirts

New Dress from & Other Stories

Event By Camilla

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My Fave Fall Products

5 Kommentarer

Snygg du är!
Jag har anmält mig men står på väntelista, med lite tur får jag plats och kommer efter 14.30 isåfall! Kul, kram

Svara

  1. […] Exciting Challenges within Retail, E-commerce and Digital Marketing […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.