Camilla Runberg

AW med Passion for Business och Anna Bråkenhielm

AW med Passion for Business och Anna Bråkenhielm – Förra veckan var jag bjuden på en spännande after work med Passion for Business. Det var Passion for Business grundare Anna Bråkenhielm som var och berättade om sin nya bok Räkna med bråk. Anna berättade om sin spännande karriär med både framgångar och motgångar. Hon berättade om hur det var att arbeta i ett mansdominerat företag som Kinnevik och hur viktigt det var för henne att ha en mentor, Robert Aschberg. Hon berättade också om dålig självkänsla, om att en del fajter var i efterhand kanske inte så kloka att ta och om att göra karriär och samtidigt vara mamma. Jag ser verkligen fram emot att läsa boken.

Passion for Business ägs fortfarande av Anna Bråkenhielm men drivs numera av Catharina Hansson. Det är ett kvinnligt nätverk som jag rekommenderar dig att titta på som är intresserad av affärer, karriär, ledarskap mm. Nästa event är en frukost den 27 november som handlar om att våga expansion internationellt. Då föreläser Kristina Lindhe som är kvinnan bakom succén Lexington, det svenska märket som säljer amerikansk livsstil till amerikanerna själva och Bonnie Roupé som satsade direkt på världens största marknad, Kina, när hon skulle lansera sin app för gravida. Anmäl dig här.

Last week I was invited to an exciting after work with Passion for Business. It was Passion for Business founder Anna Bråkenhielm who talked about her new book Räkna med Bråk. Anna talked about her exciting career with both successes and failures. She talked about how it is to work in a man-dominated company like Kinnevik and how important it was for her to have a mentor, Robert Aschberg. I’m really looking forward to reading the book.

Passion for Business is still owned by Anna Bråkenhielm but is now run by Catharina Hansson. It’s a female network that I recommend if you are interested in business, career, leadership, etc. The next event is a breakfast on November 27th, which is about daring expansion internationally. Then Kristina Lindhe, who is the woman behind the success Lexington and Bonnie Roupé, who launched her app for pregnant women directly in the world’s largest market, China will talk.

AW med Passion for Business och Anna Bråkenhielm

Camilla Runberg och Catharina Hansson, Passion for Business

Anna Bråkenhielm: Räkna med bråk (Albert Bonniers förlag)

Anna Bråkenhielm, Camilla Runberg och Anna-Karin Evegård

Catharina Hansson från Passion for Business och Anna Bråkenhielm.

Lina Paciello och Anna-Karin Evegård. (Denna bild foto Edit Boris)

Inlägget innehåller köplänkar.

You Should Also Read

Exciting Challenges within Retail, E-commerce and Digital Marketing

Invest in a LBD, Accessories and a Cute Bag

The Best Little Black Dresses to Buy Now

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My Fave Fall Products

  1. […] AW med Passion for Business och Anna Bråkenhielm […]

  2. […] AW med Passion for Business och Anna Bråkenhielm […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.