Camilla Runberg

Jul hos Svenskt Tenn

Jul hos Svenskt Tenn – Vilken härlig kväll jag hade igår på Svenskt Tenns invigning av julen. Butiken var fylld med deras vackra juldekorationer och en mängd vackra blomsterarrangemang i deras olika fina vaser och krukor. Fina miljöer och dukningar att inspireras av och självklart glögg och pepparkakor. Jag träffade Neira, Anna-Karin, Lina och Helen som alltid ger så mycket härlig energi. Svenskt Tenns duktiga marknadschef Thommy Bindefeld och kollegor hade ordnat det så fint. Se mitt bildregn nedan och kika i Svenskt Tenns fina webbshop här.

Min dotter älskar julen och såg till att vi började lite smått julpynta i fredags. Jag är också förtjust i julen och förra året köpte vi gran tidigt och det ska vi göra i år också. Vi börjar gärna tidigt med julstämningen och slänger sedan gladeligen ut allt så fort som möjligt efter jul.

What a lovely evening I had yesterday at the Svenskt Tenn’s Christmas opening. The store was filled with their beautiful Christmas decorations and a lot of floral arrangements in their various of beautiful vases and pots. I met Neira, Anna-Karin, Lina and Helen who always give so much wonderful energy. The Swedish Marketing Manager Thommy Bindefeld and colleagues had arranged everything so well. See my picture rain below and look at the Svenskt Tenn’s nice webshop here.

Jul hos Svenskt Tenn

Inlägget innehåller köplänkar.

You Should Also Read

10% rabatt hos Nordiska Galleriet

AW med Passion for Business och Anna Bråkenhielm

Exciting Challenges within Retail, E-commerce and Digital Marketing

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My Fave Fall Products

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.