Camilla Runberg

Digital Marketing, Content Marketing and Social Channels

Digital Marketing, Content Marketing and Social Channels – I veckan var jag på Lilla E-handelsdagen på Venue 81. Jag har arbetat länge inom e-handel och digital marknadsföring och hade länge sett fram emot dagen.

Som jag tidigare har skrivit såg jag fram emot att lyssna på Sara Öhman som är ett riktigt proffs när det gäller digitala medier. Sara arbetar åt en mängd spännande företag och undervisar också. Det var verkligen inspirerande att lyssna på Sara och bla betonade hon varför man måste satsa på vissa kanaler som e-handlare. Hon gick igenom vilka sociala medier e-handlare behöver ha koll på och hur man tjänar pengar på dem. Tänk på att även om kunderna inte finns på kanalen nu så kommer de vara där inom kort så det är lika bra att börja.

Det var också väldigt roligt och spännande att lyssna på Oskar Alm från Forefront Media som föreläste om hur man ökar sin försäljning med hjälp av digital marknadsföring. Oskar delade också med sig av bra tips inom sök på internet där man bla kan ta hjälp av sökordsplaneraren.

Christer Pettersson från Arvato gav också ett inspirerande föredrag om content marketing som handlade om att ”gräva guld” i dina egna kanaler – satsa på bra innehåll och sälj mer, utan att köpa mer reklam. Gör lite hela tiden, det tycker både kunderna och Google om.

Måste självklart också nämna Dibs som tagit fram en ny enkel betaltjänst för e-handlare som heter Easy. Måste vara en av marknadens kundvänligaste betaltjänster.

Tack Dibs by Nets för bra arrangemang.

Här har jag på mig Jacka från Rodebjer (förra årets men jättefin liknande i år här), Tröja från JW.Anderson för Uniqlo (nu på rea) , Kavaj från 3.1 Phillip Lim (från tidigare säsong), Passion Skirt från Ganni (har använt den kjolen så mycket), Over knee boots från Sam Edelman (liknande här med 25% rabatt i helgen)

Digital Marketing, Content Marketing and Social Channels

You Should Also Read

Jul hos Svenskt Tenn

10% rabatt hos Nordiska Galleriet

AW med Passion for Business och Anna Bråkenhielm

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My Fave Fall Products

  1. […] Digital Marketing, Content Marketing and Social Channels […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.