Camilla Runberg

Metallic Stripes Frill Dress From & Other Stories

Metallic Stripes Frill Dress From & Other Stories – Hoppas ni alla har haft en fin första advent helg. Jag börjar komma i julstämning trots att det har varit både blåsigt och regnigt. En anledning är att vi har julpyntat tidigt i år och har till och med julgran på plats.

Jag har haft en rolig helg. I fredags var jag och min man ute och åt med vänner. Fantastiskt gott och roligt och sent blev det. Igår var jag på en lokal konstutställning med en väninna. Det var bland annat en granne som ställde ut och hon var så duktigt, kul att se. På kvällen spelade vår dotter tennismatch och sedan var det mysig hemma kväll som gällde. Idag långpromenad med hunden och träffa väninnor igen.

Här kommer ett kanontips på klänning till decembers festligheter. Jag har på mig Metallic Stripes Frill Dress från & Other Stories (kap för 890.- SEK), pumps från By Malene Birger (så sköna), Nyx örhängen från Caroline Svedbom och Soho Disco Bag från Gucci.

Hope you all have had a nice advent weekend. I’m starting to get Christmas feeling even though it has been both windy and rainy. One reason is that we have Christmas decorated early this year and even bought our Christmas tree. I have had a fun weekend too. On Friday, me and my husband were out having dinner with friends. Great night and we came home late. Yesterday I was at a local art exhibition with a friend. In the evening our daughter played a tennis match. Today a long walk with our dog.

I wear Metallic Stripes Frill Dress from & Other Stories, pumps from By Malene Birger, Nyx earrings from Caroline Svedbom and Soho Disco Bag from Gucci.

Metallic Stripes Frill Dress From & Other Stories

Inlägget innehåller köplänkar.

You Should Also Read

DIY Julblommor – Adventsinspiration

Are You Ready For The Party Season

Cosy Sweater and Midi Skirt

Instagram Bloglovin Pinterest

My fave products 

  1. […] Metallic Frill Dress From & Other Stories […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.