Camilla Runberg

12 Tips i New York

12 Tips i New York – Vi är på semester i USA och startade med några dagar i New York. Det var väldigt kallt men också väldigt fint. Det gällde att vara ordentligt påpälsad som ni ser på bilden ovan. Första dagen när vi landade åt vi middag på en asiatisk restaurang som heter Tao. Där var jag för arton år sedan med min pappa och det var kul att återvända. Fantastisk Peking Anka och härlig miljö men det kändes som att restaurangen har tappat lite från sina glansdagar.

Det var julstämning i New York och enormt mycket folk samlades utanför julskyltningarna. Flest människor var det utanför Saks. Saks är ett väldigt fint varuhus av den dyrare sorten.

Första frukosten åt vi på Café Gitane i Soho. Roligt att förena att äta på olika restauranger med olika kök på olika delar av Manhattan. Här provade vi bland annat deras goda våfflor.

Under våra dagar i New York hann vi bland annat med att besöka One World/World Trade Center. Vilket fruktansvärt dåd som utspelades där och vad fint de har byggt upp nya byggnader och gjort en fin minnesplats där de gamla tornen stod. Fantastisk utsikt. Köp fast track biljetter (här) om ni vill hinna med mer under dagen.

Efter World Trade Center åt vi en fantastiskt god fransk lunch på Le Bilboquet. Underbar restaurang med fantastiskt service och bra läge om du vill besöka varuhuset Barneys och Central Park. Hos exklusiva Barneys finns alla exklusiva varumärken representerade och de är kända för att vara duktiga på att alltid erbjuda de senaste heta varumärkena och deras inköpare prickar alltid rätt.

På kvällen blev det italiensk på Sant Ambroeus. Kan också rekommenderas. Supergoda pastarätter och ljuvlig fisk och kött.

Vi bodde på Langham Hotel som ligger bra till om man som vi vill åka kors och tvärs för att hinna se mycket.

Vi tog också en helikoptertur över Hudson River. Det var klarblå himmel och vi fick en väldigt fin tur med läcker vy över Manhattan, Brooklyn Bridge, Frihetgudinnan osv.

Efter helikopterturen åt vi mexikansk lunch på Sinigual med min gamla väninna Anna Falth. Anna arbetar på FN och är chef för Empower Women. Anna tog med oss och hennes son med kompisar på en privat visning i FNs högkvarter. Väldigt spännande och roligt att få se och höra om FNs viktiga arbete. På kvällen åt vi middag med en affärskollega till min man och hans fru på The Standard Grill. Är ni här på vintern kan ni passa på att åka skridskor utanför.

Frukost på vegetariska The Butcher’s Daughter hann vi också med. Vi har varit på The Butcher’s Daughter i Los Angeles tidigare men inte i New York. Vi blev inte besvikna. God juice och en härlig avocadotoast blev det för mig.

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

Organic Skincare By Mádara

Sale Now On – Up To 50% Off At NET-A-PORTER

Årets Modejulklapp Fuskpälsen

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

5 Kommentarer

Gud vad jag blir sugen på en resa till New York igen! Ni hann ju med att beta av massor av härliga & intressanta hot spots!

Svara

Ja det var så kul att komma tillbaka efter många år och vi hann med en vända till innan vi åkte hem. Kram

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.