Camilla Runberg

ikoo Infusions Thermal Treatment Wrap

ikoo Infusions Thermal Treatment Wrap – Samarbete – Jag har fått chansen att prova ikoo Infusions Thermal Treatment Wrap som är en ny hårinpackning som ger härlig vård för ditt hår. Inpackningen hjälper till att minska dålig miljöpåverkan på håret, reparerar skadat hår och hjälper färgat hår att bibehålla sin glans. Hårinpackningen kan användas på vilken hårtyp som helst och är perfekt för dig som vill unna dig en professionell hårinpackning hemma istället för på salong.

Jag har alltid haft problem med frissigt hår och av att det går av när det växer ut. Jag har slutat slinga håret och färgar det numera. Efter att ha provat masken tycker jag att mycket av mitt friss försvann och jag fick en mycket finare glans. Inpackningen ska sitta i 15-20 minuter vilket är en perfekt tid för lite avkoppling i vardagen med en kopp kaffe och bra bok.

Hårinpackningarna säljs i pack om 5 och kostar 299.-. Du kan köpa den här.

Collaboration – I’ve had the chance to try ikoo Infusions Thermal Treatment Wrap, a new hair pack that provides optimal care for your hair (according to ikoo). The packing helps to release the hair from adverse environmental impact, repair damaged hair and helps colored hair to maintain singlans. The hair pack can be used on any hair type and is perfect for those who want to treat yourself to a professional hair dye at home instead of at the lounge. I’ve always had trouble with crispy hair and it’s getting rid of when it’s growing. After trying the mask, I find that much of my frieze disappeared and I got a much nicer shine. The packing should be for 15-20 minutes. You can buy ikoo here.

ikoo Infusions Thermal Treatment Wrap

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

New Year´s Eve with Demi Lovato and Kygo

12 Tips in New York

Organic Skincare By Mádara

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.