Camilla Runberg

Härliga Söndag

Härliga Söndag – Idag har jag en helt obokad dag och det är så skönt tycker jag. Det är mycket jag vill göra men inga måsten. Framåt kvällen ska jag laga en god vegetarisk gryta. Jag tycker det är roligt att laga mat och provar gärna nya recept.

I helgen har jag hunnit med att gå bort på middag på fredagskvällen, barnkalas med syskonbarn på dagen igår och en härlig tjejmiddag på kvällen.

Veckan gick fort med många spännande  möten och med den roliga Ljudboksgalan som extra krydda. Kommande vecka blir också rolig. Jag ska bland  annat på en lyxig frukost på The Strand med Baaam mode. Har du något roligt du ser fram emot i veckan? Skriv gärna i kommentarsfältet. Alltid så roligt att läsa. Kram.

Köplänkar

Jag har på mig jacka från Weekday (läs mer och köp här), Leather trousers från Stories (läs mer och köp här), Ankle boots (liknande här), Tröja från By Malene Birger sedan tidigare säsong och Barcelona Bag från Loewe (nya färger här), aktivitetsarmband från Fliplife of Sweden (läs mer och köp här)

Härliga Söndag

You Should Also Read

Stora Ljudbokspriset – Ljudboksgalan 2018

32 Pink Products for Spring

It´s Time For Something New

E-handelsåret 2017

Event By Camilla – Skönhetskväll med TEBISKIN hos Njuta Spa

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

32 Pink Products for Spring

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.