Camilla Runberg

Glad Påsk

Glad Påsk – Visst är påsken underbar? För mig är det startskottet på våren. Ljuset och solen börjar bli närvarande och jag blir extra positiv och förväntansfull. Mycket energi får jag också.

Påsken startade vi med middag på Restaurang AG. AG är en av Sveriges bästa restauranger för köttälskare. Vår son fyllde år och han älskar kött därav restaurangvalet. Restaurangen ligger i Hallbergs gamla silversmedsverkstad och det är en härligt rustik miljö med inredning av Jonas Bohlin. Det serveras tapas i baren och närproducerat kött i matsalen. Det var väldigt gott och alla var nöjda. Vi äter väldigt sällan rött kött hemma numera och då blir smakupplevelsen extra god.

På långfredagen unnade jag mig en härlig ansiktsbehandling på Njuta Spa i Nacka. Jag hade ett event där för ett tag sedan och nu var det dags att komma tillbaka för att bli lite vårfräsch. En långpromenad med en väninna, packa inför semester och en hel del annat hann jag också med.

Idag bär det av på semester till Nerja och Marbella. Det ska bli härligt. Det blir sol, bad, träning och umgås med vänner. Vi har varit en hel del där nere och har våra favoriter. Denna gång ska vi prova ett nytt hotell i Nerja som jag har fått på rekommendation av en väninna, spännande. Jag har skrivit flera inlägg med tips från Nerja och Marbella. Du finner länkar till tipsen nedan.

Jag har på mig kavaj från Julie Fagerholt Heartmade, jeans från Mother Denim, Boots från By Malene Birger, Topp från M Missoni, Armband från Fliplife of Sweden och ring från Marni. Jag älskar Julie Fagerholts vår och sommarkollektion, så fin.

Bilderna är tagna i samarbete med Fliplife of Sweden. Fotograf Malin Göransson.

Glad Påsk

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

My favorites in Nerja

Summer Vacation in Spain

Hottest in Marbella – Puente Romano

Market in Puerto Banus

La Cabane Beach Club

Monkey Club Marbella

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

32 Pink Products To Shop Now

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.