Camilla Runberg

Semester i Nerja

Semester i Nerja – Vi är tillbaka i Spanien och tillbringar påsklovet i Nerja och Marbella. Det är alltid roligt att upptäcka nya saker men också roligt att återvända till sådant man tycker är bra.

Vi trivs väldigt bra både i Nerja och Marbella. Nerja är en liten mysig spansk by med gågator, nära till strand och hav och omgivet av fina berg. Vi njuter i solen, joggar, spelar tennis, går på gym, äter gott och umgås med kompisar.

Denna gång blev det två gånger på vår favoritrestaurang Copa Vino och sedan provade vi två för oss nya. Restaurante 34 och Restaurante Pinocchio. Restaurante 34 är en  lite elegantare restaurang på Calle Hernando de Carabeo och Restaurante Pinocchio lite enklare med goda sallader, pizza och pasta. På Restaurante 34 åt jag deras trerättersmeny de rekommenderade för kvällen och den var både prisvärd och fantastiskt god. Vi åt en väldigt god PilPil (heta räkor) på Pinocchio till förrätt som jag kan rekommendera. På vår favorit Copa Vino rekommenderar jag deras fantastiskt goda kött med chili på ruccolabädd.

Denna gång provade vi hotellet Hotel Plaza Cavana. Hotellet ligger perfekt vid ett gulligt litet torg väldigt nära Balcon de Europa. Nyrenoverade rum och mycket prisvärt. Pool på taket med utsikt över hav och berg.

Jag läser Hans Roslings memoarer – Hur jag lärde mig förstå världen. Jag tycker väldigt mycket om den. Spännande att läsa om Hans Roslings liv, hans arbete och hur han blev så nyfiken på att förstå världen. Det är intressant och spännande att läsa om hur han arbetar som läkare under extremt tuffa förhållanden i Mozambique. Nu har jag beställt Factulness ”En av de viktigaste böcker jag någonsin läst – en oumbärlig guide till hur man lär sig att se klart på världen.” enligt Bill Gates. Den blir också spännande att läsa.

Fler tips från södra Spanien hitter du bland länkarna under bilderna.

Jag har på mig linne från & Other Stories, Örhängen från Marni, Roseburg Skirt från Ganni, Chloé Nile mini textured-leather shoulder bag och Chloé shoes (tidigare säsong)

Semester i Nerja

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

My favorites in Nerja

Summer Vacation in Spain

Hottest in Marbella – Puente Romano

Market in Puerto Banus

La Cabane Beach Club

Monkey Club Marbella

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

Blue for Spring

  1. […] inlägg tidigare med tips från Marbella och du hittar länkar till dem nedan. Även här (liksom i Nerja) åt vi på några favoritställen. Jag tycker alltid det är mysigt att äta vid poolen och Puente […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.