Camilla Runberg

Marbella

Marbella – Här kommer några tips från Puente Romano och Marbella. Efter att ha tillbringat första delen av semestern i Nerja åkte vi till Marbella och Puente Romano.

Hotellet är en riktig favorit med ett fint läge strax utanför Marbella på Golden Mile. Hotellet känns mer som en del av en liten spansk by än ett hotell. Till Puente Romano åker många för att spela tennis då det finns en mängd tennisbanor och många bra tränare. Min dotter och man spelade tennis sju dagar i rad på semestern medans jag joggade och min son gick på gym. Jag älskar att träna ute och i Marbella finns det en väldigt fin strandpromenad att springa på.

Jag har skrivit fler inlägg tidigare med tips från Marbella och du hittar länkar till dem nedan. Även här (liksom i Nerja) åt vi på några favoritställen. Jag tycker alltid det är mysigt att äta vid poolen och Puente Romano har tre fina poolområden med härliga luncher. Det ena är en ekologisk hälsorestaurang som heter Rachel´s Den andra är restaurangen vid huvudpoolen där vi åt en härlig lunch. Jag åt en fantastisk spenat och pumpasallad. Den tredje poolrestaurangen ligger nere vid strandpromenaden och heter Sea Grill. På Sea Grill har de en väldigt fin brunch men den blev det inte denna gång.

En kväll åt vi på hela familjens favoritrestaurang Thai Gallery och en kväll åt jag och min man på den italienska restaurangen Serafina. Väldigt gott och med fantastisk service på båda ställena. Sista dagen hann vi med en lunch nere på La Milla också. Det är en mysig restaurang som ligger på stranden.

Jag har på mig kavaj från Rodebjer, Blus från Paul & Joe (tidigare säsong), Jeans från J Brand (Köpt ett par flared på The Outnet och klippt av), Chloé Nile mini textured-leather shoulder bag och skor från Chloé (väldigt gamla).

Marbella

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

Semester i Nerja

My favorites in Nerja

Summer Vacation in Spain

Hottest in Marbella – Puente Romano

Market in Puerto Banus

La Cabane Beach Club

Monkey Club Marbella

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My Fave Products

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.