Camilla Runberg

Välkommen på hälsomorgon med inspirationsföreläsning och superfoodfrukost

Välkommen på hälsomorgon med inspirationsföreläsning och superfoodfrukost som jag ordnar tillsammans med Bladh by Bladh, Vitalista och Blueberry Lifestyle.

Rätt mat är medicin, det vet vi. Och antiinflammatorisk kost är en viktig pusselbit för hälsan. Men vi är alla olika – så vad är antiinflammatoriskt för just dig? Vilken mat hjälper respektive stjälper just din hälsa?

Hälsocoacherna Victoria Carinci och Lotta Lagerqvist berättar mer om Clean Reset som är ett enkelt och effektivt verktyg för att prova ut sin egen hälsofrämjande och läkande kost.
Clean Reset kan hjälpa dig som går runt och mår lite halvdant och dras med t.ex. magproblem, huvudvärk, trötthet, ont i kroppen, hudproblem och nedstämdhet. Men Clean Reset-metoden är också supereffektiv för dig som redan mår bra, men som är nyfiken på att öka din prestation; både fysiskt och mentalt.

Victoria Carinci och Lotta Lagerqvist är hälsocoacher, yogalärare och funktionsmedicinska terapeuter på Vitalista.se. De driver även podcasten Hälsosnack med Lotta och Victoria. Victoria Carinci har skrivit boken Clean Reset – 3 effektiva steg till din läkande kost tillsammans med biomedicinaren Katarina Hagberg.

Kom och låt dig inspireras av vad Clean Reset kan göra för dig! Metoden är ett värdefullt verktyg att ha med sig genom hela livet. 

En härlig superfood frukost från Blueberry Lifestyle serveras med grön välkomstdrink, gingershot, en overnight oats, en hälsomacka samt kaffe/te. 

Efteråt finns möjlighet att köpa boken Clean Reset till specialpris och samtidigt få den signerad.

När: 3 maj Kl 07.30-08.30. Föreläsningen startar ca 07.45 och beräknas pågå ca 30 minuter.
Var: Blueberry Lifestyle, Smålandsgatan 9, Stockholm
Pris: 60.- betalas i samband med anmälan här.
OSA: 30 april, 2018. Begränsat antal platser. 

Välkommen på hälsomorgon med inspirationsföreläsning och superfoodfrukost  1. […] Välkommen på hälsomorgon med inspirationsföreläsning och superfoodfrukost […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.