Camilla Runberg

Filminspelning med Patrik Wincent

Filminspelning med Patrik Wincent – I veckan har jag bland annat jobbat med Lyxfällanprogramledaren Patrik Wincents bokrelease. Nästa vecka släpper Patrik boken Shop ´til you drop (förlag Bladh by Bladh). Vi spelade in film som vi ska använda i de sociala kanalerna.

Boken Shop ’til you drop kommer i butik 27 april. Boken är till de som, oavsett om det är ett litet problem, vill få hjälp med tips och råd, för att kunna förhålla sig till ett mer sunt och balanserat sätt att shoppa. Men även till de som anser sig vara riktiga shoppingmissbrukare och inte själva vet hur de ska bryta sig loss ur det. 

Patrik Wincent är auktoriserad terapeut, coach, författare, föreläsare och programledare med många års erfarenhet kring arbete med missbruks- och beroendeproblematik. Patrik är också en av de nya experterna i TV3:s Lyxfällan. Han är en populär föreläsare inom ämnen som rör sig kring beteenderelaterade beroendeproblematik som spelmissbruk, dataspel mobilmissbruk, internet och sociala medier. Tidigare har Patrik släppt de populära böckerna När vi släpper kontrollen,Den digitala drogen samt Den digitala barnvakten. Hos Adlibris kan du registrera dig för att bevaka när boken kommer ut.

Filminspelning med Patrik Wincent

  1. […] Filminspelning med Patrik Wincent […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.