Camilla Runberg

Stockholm Beauty Week

Stockholm Beauty Week – Startade dagen med pressfrukost på Stockholm Beauty Week som pågår den 15-17 maj i Konstnärshuset vid Norrmalmstorg. Det var en mängd härliga utställare på plats och många intresserade. Hela förmiddagen hade press skönhetspalatset för sig själva och det fanns chans att prova olika behandlingar och prata med alla utställare. Jag passade på att bli lite fixad av skönhetsmärket Anastasia Beverly Hills som bland annat har fantastiskt fina produkter för ögonen. Jag fick prova deras nya ögonskuggspalett och deras fina ögonbrynsprodukter.

Något som var slående var alltfler ekologiska produkter och märken. Det märks att vi konsumenter börjar bli alltmer medvetna både vad det gäller mat, konfektion och skönhetsprodukter.

Är du intresserad av skönhetsprodukter rekommenderar jag dig att besöka Stockholm Beauty Week i Konstnärshuset på Smålandsgatan 7. Öppet 15-17 maj.

Jag har på mig topp (läs mer och köp här) och kjol (läs mer och köp här) från Ganni, skor från Arket (liknande här) och väska från Boyy (nu nya modeller och färger här)

Stockholm Beauty Week

Inte helt otippat sprang jag ihop med Lina Paciello.

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

Försommar och träningssäsong

Event med Clean Reset hos Blueberry

Bokrelease Shop ´til you drop av Patrik Wincent

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My fave products

  1. […] Stockholm Beauty Week […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.