Camilla Runberg

Bokreleaseplanering, Skolavslutning och Båttur

Bokreleaseplanering, Skolavslutning och Båttur – Vilken härlig vecka, igen. Det är fantastiskt vad vädret kan göra. Alla jag träffar är så positiva och glada, härligt.

Veckan har varit intensiv med bland annat planering av en del boklanseringar i höst. I veckan har jag bland annat arbetat med Johanna Toftby där jag ansvarar för PR och kommunikation inför hennes boklansering av boken 30 om dagen. När Johanna mådde dåligt och hade bland annat drabbats av panikångest och depression gick hon till läkaren. Där fick hon ett recept där det stod 30 om dagen – Johanna läste för snabbt och trodde att det var 30 tabletter om dagen men det var det inte. Det var 30 minuter motion om dagen som läkaren ordinerade. Boken handlar om Johannas resa till att må bra och är en inspirationsbok. Mer om Johanna och hennes boklansering kan du läsa här.

Apropå motion har det blivit några joggingrundor också. Äntligen börjar det ge lite utdelning och det känns riktigt skönt och jag har kunnat öka tempot. Kommande vecka blir det till att öka distansen.

Vi har hunnit med en härlig skolavslutning med fina tal och sång och idag blev det en båttur ut i skärgården. Vår motor startade inte (antagligen batteriet) men sådan tur var fick vi åka med ett par goda vänner ut. Dopp i havet, lunch på klipporna och härliga diskussioner innan det bar av hem igen.

Kjol, linne och kavaj blev det häromdagen när jag var inne på möte i. Kavaj från By Malene Birger (liknande här), Linne från & Other Stories, Kjol från Ganni (förra årets, liknande här), Skor från Arket (förra årets, liknande från Stories här) och Barcelona bag från Loewe (nu i nya färger. Älskar denna i puderrosa),

Fotograf: Malin Göransson

Bokreleaseplanering, Skolavslutning och Båttur

Bild Johanna Toftby

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

13 Trendy Summer Bags

25 Green Hacks to Shop Now

Sommar och båttur

Bokrelease Felicia Welander Nästan För Alltid

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin Pinterest

My fave summer products

  1. […] Bokreleaseplanering, Skolavslutning och Båttur […]

  2. […] Bokreleaseplanering, Skolavslutning och Båttur […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.