Camilla Runberg

Sommarfest på Restaurang Art

Sommarfest på Restaurang Art – I fredags var jag bjuden på en fantastisk sommarfest på Restaurang Art. Restaurangen döljs bakom en port som liknar en entré till ett konstgalleri vilket det förutom en cool restaurang också är ett galleri. Du får ringa på en röd klocka så blir du insläppt. Restaurangen serverar en mängd smårätter från inspirerade från världens alla hörn.
Det var världens tryck med liveartister som uppträdde och en mängd partysugna gäster. Det serverades mingelmat, dryck, musik och fest. Nu håller restaurangen stängt till den 16 augusti och har du inte varit där och är intresserad av att prova ett nytt restaurangkoncept tycker jag att du ska boka ett bord. Själv är jag väldigt förtjust i att äta smårätter och att det är väldigt trevligt när man går ut ett gäng tillsammans. Restaurang Art ligger på Döbelnsgatan 45. Trevligt sällskap hade jag av bla stylisten Ninni och moderedaktören Thomas Falkenstedt. Jag hade på mig klänning från IRO, Knotted Heeled Sandals  från & Other Stories och Soho Disco Bag från Gucci (uppdaterad färg och form här)
Foto: Cawa Media Tack Erwik Communication och Roy med personal för en fantastisk fest.

Sommarfest på Restaurang Art

Neira Tokalija, Thomas Falkenstedt och Camilla Runberg. Foto: Cawa Media

Inlägget innehåller köplänkar

You Should Also Read

Förhandsvisning filmen Whitney

Vilken härlig vecka

Mildh Press AW18 Mode & Skönhet

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.