Camilla Runberg

Fotografering av författarna Bettina Bieberstein Lee och Felicia Welander

Fotografering av författarna Bettina Bieberstein Lee och Felicia Welander

Bildmaterial börjar bli allt viktigare vid digital marknadsföring och när du vill bygga ditt personliga varumärke. Du bör ha bilder av hög kvalitet för dina egna kanaler samt för att underlätta för press och andra kanaler att skriva om dig eller ditt företag. Det räcker inte längre med en pressbild som ska hålla i flera år utan snarare behöver man många bilder. Med anledning av detta ordnade jag en fotografering med författarna Bettina Bieberstein Lee och Felicia Welander för ett par veckor sedan.

Bettina Bieberstein Lee är nominerad som årets deckardebutant av Crimetime Specsavers Award för sin deckare Korpsystrar. Korpsystrar är en psykologisk thriller om skuld, skam och makt som nyligen har kommit ut i pocket.

”Som hon skriver, Bettina Bieberstein Lee! En bok som är omöjlig att släppa taget om.” skriver Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Är du nyfiken på boken köper du den här. Vill du rösta på Bettina som årets deckardebutant gör du det här. Priset delas ut på bokmässan i Göteborg den 29 september.

Felicia Welander debuterade 2015 med den hyllade romanen Kanske imorgon och 2017 kom den lika omtyckta Bara idag. Nu har Felicia släppt sin tredje roman: Nästan för alltid. Boken köper du här.

”Welander har en förmåga att skriva om svåra saker på ett lättillgängligt sätt och beröra läsaren.” BTJ (Bibliotekstjänst), Petra Norman

Nästan för alltid är den fristående och sista delen i vänskapstrilogin om Eva och Monika. Här får vi under några varma försommardagar följa Eva när hon åker för att fira midsommar med Erik – sin bortgångne vän Monikas stora kärlek. På Eriks vackra hälsingegård andas Eva ut och känner att hon kan ta en paus från sin komplicerade vardag. Men i takt med att sommarnätterna blir ljusare och ljusare växer också känslor som ingen av dem hade räknat med. 

Behöver du också hjälp med PR och personal branding är du varmt välkommen att maila mig på [email protected]

Nedan några bilder från fotograferingen. Varmt tack till Vår Gård Saltsjöbaden för att vi fick fotografera i era fina miljöer.

Fotografering av författarna Bettina Bieberstein Lee och Felicia Welander

 

You Should Also Read

Sommarfest på Restaurang Art

Förhandsvisning filmen Whitney

Vilken härlig vecka

Follow me – Facebook Instagram Bloglovin

My Fave Products

  1. […] Fotografering av författarna Bettina Bieberstein Lee och Felicia Welander […]

  2. […] Fotografering av författarna Bettina Bieberstein Lee och Felicia Welander […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.